Beier pisze:To Adamunia duma chyba trochę ucierpiała w tym momencie - taky amrykansky pylot i nie zaprosili? SKENDAL!!!!
kostek136 pisze: Żeby zrobić pokaz to trzeba umieć latać a nie skakać.
kostek136 pisze: i jako administrator tego forum sam powinieneś zareagować na drugi post ze strony pierwszej.
owszem próbował swoich sił w Munich Heli Masters 2009 (MHM - obecnie German Heli Masters) - myślę że jeśli się zdecyduje to w tym roku pójdzie mu lepiej - pierwsze koty za płoty.kostek136 pisze:Adam (...) na żadnych zawodach nie pokazał co potrafi
AdamskY pisze:czegoś takiego to jeszcze nie widziałem, czemu tarcza tak ci skakała? wina serw czy tak "draga męczyłeś" ( bez skojarzeń)
Ramotny pisze:owszem próbował swoich sił w
Munich Heli Masters 2009 (MHM - obecnie German Heli Masters) - myślę że jeśli się zdecyduje to w tym roku pójdzie mu lepiej - pierwsze koty za płoty.
Beier pisze:Nie neguję faktu, iż Adam jest dobrym pilotem. Uważam tylko, że przereklamowanym.
Beier pisze:Okazuje się, że są inni równie dobrzy jak nie lepsi tylko się z tym tak nie afiszują bo prawdopodobnie są to skromni ludzie
Wiktor pisze:Domyślam się, że czytał, słyszał jak Adam mówi o sobie jako o najlepszym pilocie. czy dla kolegi afiszowanie i reklama to uniesienie pucharu z zawodów? no jasne że mógł spuścić łeb i do całej reszty zawodników powiedzieć - przepraszam- nie chciałem
Co do Adam naj naj tak to wygląda jakbyś miał mu za złe że inni tak go postrzegają..
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości