Stoliktomek pisze:Może to nie do końca miejsce na to, ale wydaje mi się, ze powinieneś dostać taką sama gwarancje jak ja na twoje „nigdy nie otwierane oryginalne” zestawy naprawcze serwa.
Tak tylko napisałem, by ostrzec innych przed interesami z tym Panem o nicku Bielak
Stoliktomek pisze:Nikt nikogo nie wini za nieudane loty i potrzaskane modele. Sam sobie go rozbiłem z własnej winy, nie wiem po co to tu mieszasz![]()
Pisze tylko, ze kłamiesz ludzi i sprzedajesz złom. Wysyłka za pobraniem odpada, paczkomat odpada, za wysyłkę listu kasujesz 15zl, przychodzi potargany z pozdzieranymi zębatkami. Sorry.
Do samego modelu który kupiłem wcześniej z odbiorem osobistym nie mam zastrzeżeń, poza faktem, ze nawet łopatek ogonowych nie umiałeś dobrze założyć.
Natomiast zębatki wysłałeś mi złom, kazałeś odsyłać na moj koszt i prosić się o zwrot.
Ciężko zajrzeć co jest w środku? Widziałem, ze są zdarte zanim je wyciągnąłem z folii, mam tu wrzucać wszystkie te zdjęcia, serio? Wysyłanie śmieci jest bez sensu. Bo tego, ze odpisałeś mi na moja wiadomość z informacja co do mnie doszło łaskawie dopiero po 2 dniach olewania tematu, jak wysłałem kolejna z informacja, ze opisze na forum i czekam na kasę napisać nie potrafisz.
Oczywiście kolega nie oddał pieniędzy, czeka aż mu wysle śmieci na swój koszt i nie odda nic albo odliczone bez wysyłek.
Oczywiście chciałem wysłać, ale chciałem napierw mieć na koncie przelew zwrotny za te śmieci. Honoru brak.
Kilka osób poza tobą na forum robiło już ze mną interesy, w jedna jak i w druga stronę raczej nikt nie powie, ze coś było nie tak
Proszę bardzo, to są zdjęcia zrobione bezpośrednio po wyciagnieciu zębatek z koperty w której przyszły. Ma ktoś wątpliwości, lub twierdzi, ze są to dobre zębatki i można było tego nie widzieć sprzedając komuś, i zadając od niego przedpłaty?
Co innego gdybys mi napisał, ze używane, ze mogą być zajechane, ze się nie znasz. Napisałeś jak widać w poprzednim moim poście, oryginalne, nie odpakowywane![]()
Cała sytuacja jest z listopada albo grudnia, ja temat olalem, wiszą mi te twoje pieniądze które świadomie mi ukradłes.
Pozdrawiam, niech cię ktoś tez w ... zrobi, jak ty zrobiłeś mnie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości