RC ERA C190

Wszystkie maluszki do polatania w domu i w hangarze. Chociaż wiele z nich potrafi też poszaleć na dworze...
Awatar użytkownika
Bejo27
Pierwsze koty za płoty...

Postautor: Bejo27 » 4 paź 2024, o 17:51

Pisałem że mam zamiar kupić helika RC ERA C190 i kupiłem go. Wybrałem opcję żółto czerwoną . Moim zdaniem jest ładniejszy od czerwonego. Helik super się prezentuje zarówno w locie jak i na półce. Jak na chińczyka jest dość dokładnie wykonany. Silniki zarówno główny jak i ogonowy są bezszczotkowe. Serwa mają metalowe łożyska. Wirnik główny ma pięć łopat a ogonowy fenestron. Ma też oświetlenie pozycyjne. Z przodu biały reflektor. U góry na ogonie migające czerwone i na belce ogonowej z lewej czerwone a z prawej zielone. Kupiłem opcję z dwiema bateriami. Za helika dałem na Bg 610zł. https://zapodaj.net/plik-2UtTiHh1zr Obrazek
Awatar użytkownika
Bejo27

Postautor: Bejo27 » 11 paź 2024, o 15:51

Naprawdę trzeba dobrze się postarać aby rozwalić tego helika. No ja się za bardzo postarałem. Strat dużych nie ma . Jedna część już dorobiona drugie zamówione. Ogólnie helik jest dość solidnie wykonany. Mam chrapkę też na innego helika firmy RC ERA. Jest to RC ERA C123. Też jest to makieta ale można nią latać 3D.
Awatar użytkownika
Bejo27

Postautor: Bejo27 » 13 paź 2024, o 13:31

Kilka zdjęć helika

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek