No to jak juz Lodziarki z Warszawiakami standardowe czulości wymienili, to teraz ja... cos powiem.
Kokos... Janusz, czy Michal czy jak Cie tam zwią, bo ja juz zglupialem

Ja CipoCipoCipo Ci powiem tak: Jesli nie wiesz czy dla Ciebie lepszy jest helikopter czy dron, to znaczy ze dla Ciebie lepszy jest dron.
Tylko wystrzegaj sie takiego cudactwa jak to wklejone przez Matiego. No na litosc boska - 4ch to juz naprawde minimum!!
Byly kiedys takie fajne te maluszki do zapindalania po domu czy po biurze - miescily sie na dloni, nie kosztowaly wiecej niz 100
Miru, wez podpowiedz Ty to kiedys miales, zgubiles, znalazles, kupiles sprzedales... Ja sie tym nawet kiedys bawilem na Regulach - Lenowa Agnieszka dala mi sprobowac. Fajnie to lata. Niestety nawet nie pamietam jak to sie nazywa...
A wiem!
O o tym mowie:
http://www.banggood.com/Cheerson-CX10-C ... oCfCzw_wcBIMHO wiekszego nie ma co kupowac no chyba ze chcesz poprostu latac i latac po dworze i tak dalej...
... ale pamietaj!
4 kanaly to niezbedne minimum
Apka - najlepiej mode 2 - to najpopularnieejszy kierunek w Polsce i chyba w ogole na swiecie, wiec jak chcesz byc kompatybilny z reszta świata - to tak.
No a poniewaz mowie to wszystko ja, czyli wielki wyznawca religii w ktorej dron jest wszelkim zlem tego swiata, a helikopter jest jej przenajwielebiejsza magnificencja, musze od razu dodac, ze jak chcesz miec "szacun na dzielni" to musisz miec helika i nie zawracac sobei glowy tymi badziewiami