MASA pisze:to już na jutro ladujesz?marek_c4 pisze:Mój zestaw do ładowania pakietów, wzbogaciłem niedawno (dzisiaj pierwsze ładowanie) o płytkę do równoległego ładowania pakietów.
MASA pisze:Jazz pisze:Powiadają że czas to pieniądz
Przyjąłem założenie że jeśli będzie mi się śpieszyć będę mógł naładować wszystkie pakiety naraz prądem 1C aby w krócej niż godzinę wyjść.
3 Listwy jeszcze są ale pożyczyłem je koledze.
Nie no dla mnie mistrzostwo swiata, Jezz
musze to zdjęcie pokazac mojej pieknej bo zaliczyłem ostatnio małe starcie dotyczące kolejnej C60
MacGyverek pisze:pkali pisze:Osklapowałem drania
A obciazyles 5V? Nie wiem jak w nowszych zasilaczach ATX, ale w starych jak nie bylo "zarowki" to napięcie spadalo wraz ze wzrostem pradu.
MASA pisze:właśnie obczaiam źródło prądu 3 x 2400W przy 24V
zastanawiam się czy nie sprzedać C60 i nie po kupię odrazu ichargerów
miruuu pisze:Dajesz dajesz, potem już nie opiszesz tak kolorowo...
Artja pisze:Ojej...! - powiedział Aikus na lotnisku, pojechał do domu i zaklał szpetnieeh, wyglądało w sumie niegroźnie, a wyszło felernie. Cóż robić, naprawić i wio! Wiem, wiem,... klątwa prosiaka...
Jazz pisze:MASA pisze:właśnie obczaiam źródło prądu 3 x 2400W przy 24V
zastanawiam się czy nie sprzedać C60 i nie po kupię odrazu ichargerów
A jak wypada taka opcja vs raytronik ? raytronik ma dwa kanały, przy 24v ma 40A/1000watt i kosztuje około 650 zl.
Icharger lepiej wyjdzie ? czy chodzi o jakieś dodatkowe funkcje etc , jak tak to jakie ?
Kenobi36 pisze:Znowu moja wina![]()
Kenobi36 pisze:Aikus, musisz rozebrać hub aby był goły, cienką tarczą naciąc rowek w śrubie, pewnie trzeba będzie razem z wypustkiem ale to nie przeszkadza. Potem dobrze rozgrzać, ja wrzucam do wylotu opalarki i grzeję tak długo że aż wszystkie brudy dymią się z huba, a potem wykręcam małym płaskim śrubokręcikem póki gorący.
Wykręciłem już tak 3 śrubki z huba.
Kenobi36 pisze:Dzis też przykrecilem, wyglądalo groźnoe ale ze strat to tylko jedno okucie, nie wiem jak wal i szpindel.
Chyba grobowa pogoda się niektórym udziela. Jak będzie za dużo negatywnej ektoplazmy w powietrzu to piankowy potwór może się pojawićMati pisze:Nieśmieszne.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości