Artja pisze:Może działa, może nie, ale zawsze będzie różnica między wariatem a idiotą - w dyskusji z tym drugim, ludzie przestają ją dostrzegać
zborecque pisze:Spróbuj Jima Beama (białego) ze Sprite w proporcji 1:5 (polecam!). Dobra jest jeszcze Tenesee Honey bez dodatków + na lodzie.
A jak już musi być typowo miodowo to polecam miodówkę sandomierską. MEGA!
"W" również. "W", jak "w"łaściwie "w"szędzie...tom74 pisze:Na Pradze złodziej nie pogardzi niczym. To przykre i pewnie w jakimś lombardzie wyląduje za przysłowiowe 3 stówki.
przeszkadza Ci to?Gajos pisze:Czy trzeba koniecznie dodawać na przykład teksty typu "ogólnie rzecz biorąc", "ze względów oczywistych", "pomijając mniej istotne"...? Tego typu...
Już nie.Ramotny pisze:przeszkadza Ci to?Gajos pisze:Czy trzeba koniecznie dodawać na przykład teksty typu "ogólnie rzecz biorąc", "ze względów oczywistych", "pomijając mniej istotne"...? Tego typu...
Kruku pisze:Emas a czy nie jest po prostu niepotrzebne wchodzenie z nimi już teraz w jakąkolwiek interakcję? Przecież złożyłeś oświadczenie woli i jak rozumiem to załatwia sprawę. To co oni robią nie ma już prawnie znaczenia. Dobrze rozumiem?
to procedura standardowa w dużych firmach gdzie BOK/DOK ma własnego szefa - cokolwiek wchodzi na BOK jest rejestrowane i automat odpowiada "bla bla bla". Tego nie zwalczysz...emas pisze:Dziś przyszła poczta z Play - listy, sztuk 2 !
Dalej nie rozumieją jakie oświadczenia im doręczyłem i otworzyli jakieś sobie tam zgłoszenie...
Kruku pisze:Rozumiem Twój wk#$#@! ale dla takiej kwoty sporu jak dla mnie nie opłaca się wydatkować tyle energii. Tym bardziej, że działania nie zmierzają do tego aby te 250 zł odzyskać, a kolejne blabla tylko będzie bardziej cię gotować. Zawsze się znajdzie przypadek gdy duże firmy nie ogarniają scenariusza swoimi procedurami i dotyczy to każdej sieci, nie tylko Play. A kompetencje pracowników BOK? Są takie aby znać te procedury
SeKLeS pisze:Szpieg z krainy deszcowców doniósł mi dziś, że zakupiłeś ostatnimi czasy cosik DUŻEGO. Pochwal się
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości