Nadajniki, odbiorniki - pytania, wybory, dyskusje...

Jaki wybrać, o co kaman...
Awatar użytkownika
aikus
Jaskiniowiec
Posty: 12865
Rejestracja: 29-09-2014
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował: 1248 razy
Podziękowano: 757 razy

Postautor: aikus » 8 lip 2021, o 14:59

No w kwestii androida to powiem tak: JAkiś czas temu Artja sobie kupić NX cosia i tego samego wieczora napisał do mnie maila z aparatury.
Moja pierwsza myśl: blać, ten świat jest posrany... zmierza w złą stronę... mam złe przeczucia... to nie może skończyć się dobrze...
Moja druga myśl: Nie no aikus, nie bądź takim betonem... może to nie takie złe...
Trzecia myśl - po świadkowaniu kilku wydarzeniom związanym np. z tym jak długo ta apka się przełącza albo odpala, jak długo w niej trwa zmiana modelu: E... blać... Do póki mam wybór - nie chcę takiej apki i mam nadzieję, że nie dożyję czasów, kiedy będę musiał.
Czwarta myśl - po przeczytaniu tego (niniejszego ) wątku i tego: viewtopic.php?f=174&t=10464&start=20 : Ufff, jak to dobrze wiedzieć, że to nie cały świat pojebało. Że to tylko jak zwykle Spektrum... miewa głupie pomysły. Spoko. Kwestia czasu. Trzeba poczekać aż kiedyś przez jakiś taki pomysł wypierdoli się w końcu tak, że zniknie z rynku raz na zawsze i gitara gra.
Awatar użytkownika
Ramotny
Administrator
Posty: 3557
Rejestracja: 28-01-2010
Lokalizacja: 52°5'38''N 21°7'3''E
Podziękował: 307 razy
Podziękowano: 282 razy

Postautor: Ramotny » 9 lip 2021, o 08:37

kubacki pisze:Ja mam spektrum NX10 i póki co nie narzekam,chyba ze dla ciebie musi mieć androida no to nie dla ciebie NX10
Seria NX nie jest na Androidzie?

Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam, Grzegorz
Mieć czy latać? Oto jest pytanie...
Awatar użytkownika
kubacki
Lider forum...
Posty: 1825
Rejestracja: 28-12-2015
Lokalizacja: Będzin
Podziękował: 93 razy
Podziękowano: 52 razy

Postautor: kubacki » 9 lip 2021, o 12:12

Raczej nie ma poprwiony soft z serii DX
OMP M2 Explore
OMP M2 V2
XL Protos 380
Spektrum NX10
Awatar użytkownika
oki188
Elita forum...
Posty: 512
Rejestracja: 24-02-2010
Lokalizacja: Gliwice/Biłgoraj
Podziękował: 19 razy
Podziękowano: 26 razy

Postautor: oki188 » 10 lip 2021, o 10:04

Ramotny pisze:Seria NX nie jest na Androidzie?


Na androidzie jest IX12, IX20, IX20SE

NX posiada rozbudowany soft z serii DX o łączność Wi-Fi, wgrane ustawienia modeli firmy Eflite, i parę innych jednym słowem zbytecznych pierduł.
Zarówno seria NX jak i DX jest kompatybilna z technologią Spektrum SMART.
T-Rex 550X BEASTX-Pro// T-Rex 470LM BEASTX-Pro// Spektrum DX9 Black
Awatar użytkownika
Ramotny
Administrator
Posty: 3557
Rejestracja: 28-01-2010
Lokalizacja: 52°5'38''N 21°7'3''E
Podziękował: 307 razy
Podziękowano: 282 razy

Postautor: Ramotny » 11 lip 2021, o 06:56

oki188 pisze:
Ramotny pisze:Seria NX nie jest na Androidzie?


Na androidzie jest IX12, IX20, IX20SE

NX posiada rozbudowany soft z serii DX o łączność Wi-Fi, wgrane ustawienia modeli firmy Eflite, i parę innych jednym słowem zbytecznych pierduł.
Zarówno seria NX jak i DX jest kompatybilna z technologią Spektrum SMART.
Dzienks

Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam, Grzegorz
Mieć czy latać? Oto jest pytanie...

Wróć do „Ogólnie o nadajnikach i odbiornikach”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość