v977 to dobry pomysł
Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka
Caporeira pisze:Dzięki, w sklepie polecano mi Horizon blade 200 srx BNF.
Caporeira pisze:Ok czyli ten v977 jest lepszy (pod jakimi względami?)
Caporeira pisze:Gdzie go dostanę?
Chciałbym wydać do tego 1000 zł i w miarę szybko go dostać (żeby na urlopie mieć się czym bawić).
Może być Amazon. De, allegro itp.
Artja pisze:Milutko...Tylko tak się zastanawiam, coś ty w reklamacji napisał, i w jakim języku, żeś oszwabił kitajski translator i wyszło z tego po ichniemu "call me baby, call me now...!"
Caporeira pisze:Mógłby mi ktoś podesłać linka do allegro lub Amazon.de z całym zestawem?
Bartekgazior pisze:Mam pytanie dotyczące kupna części. Chodzi mi konkretnie o wentylator do spaliny.
Czy ktoś z kolegów podpowie, gdzie najlepiej zamówić towar z Kasamy? Znalazłem na ich stronie adres polskiego dystrybutora, ale link nie działa, czyli pewnie sprawa nieaktualna.
miruuu pisze:Caporeira pisze:Mógłby mi ktoś podesłać linka do allegro lub Amazon.de z całym zestawem?
Też mógłbyś dla nas coś zrobić (poszukaj w drugim wątku, w którym pisałeś)
Xeo pisze:Caporeira wyszukiwarki nie gryzą wpisz v977 arf to dostaniesz czego szukasz. Trochę własnej inicjatywy. Bez tego w tym hobby daleko nie znajdziesz
Wróć do „Zakupy nie tylko za waluty”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości