ocean_wro pisze: ... Ch..j wie co się stało. Nie pytajcie - nie wiem. Pierwszy kret w życiu nie z winy pilota. ...
Łączę się w bólu

ocean_wro pisze:No patrz. Człowiek się uczy całe życie
Wcześniej kretowałem raz łopaty 600mm ale były inaczej zbudowane. Kiedyś gdzieś czytałem jak gościu po niewielkim krecie stracił oko jak mu właśnie pręcik dociążający łopatę niczym pocisk wbił się w gałkę oczną.
ocean_wro pisze:Powoli mi przechodzi trauma i myślę o odbudowie. Zostawię narazie starą kabin.kę żeby złe moce już się mego helika nie imały.
ocean_wro pisze:Acha. Jutro robię przegląd miniaka. 200 lotów i nic nie robiłem. Nie liczę kłopotów z owb. Ino smaruje wszystko nie szczędząc lubrikanta i latam. Czas zajrzeć na snapy w mini.
Syfon pisze:I co wazniejsze bedziesz pierwszy w internecie, bo nawet google nie moze znalezc grafiki do hasla wannolot
Artu pisze:Syfon pisze:I co wazniejsze bedziesz pierwszy w internecie, bo nawet google nie moze znalezc grafiki do hasla wannolot
Kiepsko szukasz![]()
Syfon pisze:A nawiasem mowiac, to wannolot, to moj pierwszy komiks Tytusa jaki przeczytalem, no a pozniej sie zaczelo, bo oczywiscie cofnalem sie do wczesniejszych odcinkow....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości