aikus pisze:Choc to tez zalezy od zastosoania - nie chcialbym plastikowego stolu w domu, ale np. na Regulach Plastikowy stol sprawdza sie calkiem dobrze.
aikus pisze:Niech wytrzyma powiedzmy 5 lat - uznam, ze swoja role spelnil.
aikus pisze:A NA PEWNO, ponad wszelka watpliwosc pewnego dnia NIE PRZESTANIE NAGLE ISTNIEC.
...rozsychał, łamał, kruszył, obłaził, podmakał, chwiał, trzeszczał.aikus pisze:Poprostu bedzie sie stopniowo zużywał, wycieral itp
Mati pisze:Dobra dobra. O poprzednim też miałeś pewnie podobne zdanie.
![]()
aikus pisze:Ale jakiego czerwonego barona masz pieknego!!! To Twoj??
Kurde obledny poprostu...
SeKLeS pisze:Model zbudował kolega z Ostródy. Zaprawiony modelarz. Duże samoloty za moimi helikami to jego flota. Model jest boski, ale trochę trudny w pilotażu. Lądowanie to praktycznie pewna kapota. Nawet dyskutowaliśmy, czy nie warto byłoby zamontować układu do zmiany CG podczas lądowania.
MacGyverek pisze:A ja dziś skończyłem wreszcie takie cudo:
To jest sterownik sekwenycjnego odpalania ładunków pirotechnicznych. Za tydzień robimy piknik modelarski z wielką bitwą na ESY z pokazem pirotechnicznym. Kolega przygotowuje pirotechnike a ja odpalanie. Mamy ogólnie ok 70 różnego rodzaju swiec dymnych/świetlnych, dwa duże torty, jakies 20 zestawów kulek... i innych robiących bum. Na to idzie ok 100m lontu i ok 50-60 żarników sterowanych z tego sterownika. Wszystko będzie odpalane w określonym czasie. Długość pokazu 7min. Ciekawe czy modele wyjdą cało z tego ostrzału
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości