Czołem,
Zastanawiam się czy ktoś byłby w stanie podpowiedzieć jak najniższym kosztem mógłbym wykonać posadzkę pod komórkę.
Wczoraj zburzylem komórkę drewnianą która przeżyła ponad 50lat i w jej miejsce chcę postawić blaszak 4x5 metrów.
Aby było jak należy to obrys wypoziomowalem i tutaj zaczyna się moja zagwostka. Różnica pomiędzy najwyższym i najniższym poziomem wynosi 32cm!!!

Wymagania blaszaka

Moje dodatkowe to aby posadzka była izolowana ponieważ będzie tam warsztat/modelarnia więc w zimę aby nie ciągnęło po nogach.
Całość chciałbym wykonać możliwie po kosztach ale wiadomo wszystko w granicach rozsądku. Tylko z czego?
Wylewka betonowa to nie mały koszt w przypadku zamówienia gruchy z wysiegnikiem no i problem bo od wjazdu to ponad 20metrow i wielkie drzewo przy bramie :/ a w przypadku gdyby to robić samemu z betoniarka (którą musiałbym wypożyczyć) to h... i koszty zbliżone. <br />Wyłożenie bloczkami było by spoko ale zastanawiam się jak zrobić opaskę aby to się nie rozjechalo :/Opaska z bloczków w środek styro i na to wylewka albo wyłożenie kostka brukowa? Kostka nie zapewni dobrej izolacji tak mi się wydaje.
Może ktoś z was ma jakiś pomysł jak można by to ugryźć?