- rozpakuj do wybranego folderu
- podepnij USB, winda zacznie instalować i nie znajdzie takiego sterownika
- otwórz Device Mgr i wyszukaj na USB urządzenia z !
- RMB i wybierz aktualizuj sterownik, wskaż mu ścieżkę do folderu i OK
Kamilos pisze:A ja mam takie pytanie - czy ZYX współpracuje z Hitec'iem' bo u mnie jest taka że zapalają się trzy diody cerwona ,niebieska i zielona serwa się zafiksowują w pozycji zero no i tyle czytałem instrukcje i tam jeszcze coś i wszystko wskazuje na to że ZYX nie działa z odbiornikami Hitec.Ktoś coś wie jak to naprawić?
EDIT.:Na rcgroups nalazłem parę postów od ludzi którzy latają na ZYX i optima 7 więc chyba raczej zadziała ale nadal nie wiem czemu ZYX nie łączy się z odbiornikiem.
Kamilos pisze:A ja mam takie pytanie - czy ZYX współpracuje z Hitec'iem' bo u mnie jest taka że zapalają się trzy diody cerwona ,niebieska i zielona serwa się zafiksowują w pozycji zero no i tyle czytałem instrukcje i tam jeszcze coś i wszystko wskazuje na to że ZYX nie działa z odbiornikami Hitec.Ktoś coś wie jak to naprawić?
EDIT.:Na rcgroups nalazłem parę postów od ludzi którzy latają na ZYX i optima 7 więc chyba raczej zadziała ale nadal nie wiem czemu ZYX nie łączy się z odbiornikiem.
Kamilos pisze:Odbiornik jest dobrze podłączony. jest zbindowany z nadajnikiem. W konfiguracji jest ustawione convertional receiver.
Kamilos pisze:Tak, sterowniki mi nawalają ale zaraz to naprawię.
Kamilos pisze:Cześć mógłbyś mi wysłać te sterowniki ro miruu ? też mam problem z odpaleniem programatora na WIN10
MASA pisze:Kamilos pisze:Tak, sterowniki mi nawalają ale zaraz to naprawię.
Proszę
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości