Mati pisze:Spoko. Najlepiej było by to sprzęgnąć z zakupem kilku nowych lipolków. Te co mam są już trochę sponiewierane i do tego w różnym stopniu. Wrzuciłem do niego testowo większy od v977 i na początku jest nieźle, ale w miarę słabnącego ogniwa dodatkowe 7g uwidacznia się coraz bardziej i czuć dodatkowe gramy, więc fun nieco mniejszy. Gdybym go miał na samym początku, kiedy starałem się małego drania opanować to byłbym zadowolony, ale teraz wolał bym mu raczej nie dokładać wagi.
miruuu pisze:Moze ppszukaj z wiekszym C lipoli?
SeKLeS pisze:Dlatego mój po naprawie belki ogonowej szuka nowego właściciela. 922 jest/(był?) dobry dla kogoś, kto chce trenować początki na 6CH.
dawo pisze:Taaa też mam v922 ale slabo trzyma ogon - wszystko seryjne ale ostatnio przestał działać główny silnik i to już ten z zapasu i jakoś nie chce mi się ściągać nowy z hk...
dawo pisze:Pewnie też muszę zainwestować w lepsze pakiety bo miałem dwa nowe ale sobie poleżały i już nowe nie sąa jak pakiety nie dają rady to ogon też...
dawo pisze:Silnik główny działał rok i przestał, drugi tydzień... i muszę zobaczyć czy to silnik czy regulator... jakoś zniechęcają mnie te mikro śrubki bo jak już coś zrobię i lata to znowu coś się dzieje
dawo pisze:pewnie zwyczajnie mam pecha
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości