Artu pisze:Nie długo będzie z napisem Miruuu
Co za idiota wymyślił pojemność 950? Człowiek (Mirek) musi dokupić 50tkę, żeby mieć komplet, ale że 50tkę ciężko, to musi kupić drugą 950tkę, a wtedy już tylko dokupuje 100ml i jest zestaw.
Artu pisze:Nie długo będzie z napisem Miruuu
Leo pisze:Panowie, za resetowaniem kontrolerów bateriii poszukajcie na Elektrodzie. Tam znajdziecie wsady do EEPROMów, często już odpowiednio wyedytowane pod daną baterię.
Zacząłbym od sprawdzenia noty katalogowej największego scalaka który siedzi na PCBku baterii i odszukaniu EEPROMa
Artu pisze:Miałem wtedy 15 lat...
Nie było "Teleranka", zapanował terror, strach i niepewność... Prawdziwy czas apokalipsy... A w TV "spawacz" ze swoim kłamliwym przemówieniem![]()
omcKrecik pisze:Z bliższej beki : a ten, no jak mu tam... Gagarin - to był w kosmosie, czy nie był ?
Aikus pisze:Panie Boze, nie pozwol zeby po mojej smierci moja zona sprzedala moje helikoptery za tyle za ile jej powiedzialem, ze je kupilem...
StRess pisze:omcKrecik pisze:Z bliższej beki : a ten, no jak mu tam... Gagarin - to był w kosmosie, czy nie był ?
Na moje to był, ale znając ruskich to na bank nie był pierwszy. Co najwyżej był pierwszym, który wróciłZerknij sobie na wiki na listę wypraw na księżyc. Zobacz ile razy udało się wylądować na powierzchni amerykanom a ile sowietom. Ci drudzy mieli aspiracje, i w sumie nic poza tym.
Kenobi36 pisze:W środę akurat nie zapowiada się ładnie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość