Artu pisze:A ja napiszę tak: Telefon służy do komunikacji głosowej + okazjonalne/awaryjne korzystanie z przeglądarki w celu czytania. Do "obsługi" pisania w internecie służy komputer i basta
czy ja wiem. wsadziłem go w silikonową "ochronkę", zostawiłem oryginalną folię na pleckach i tyle. Nie lubię wszelkich pokrowców z klapkami itpKula pisze:Ten Yotafon jest ciekawy ale niestety ma jedną wadę. Nie można go W pakować w pokrowiec bo tylnego ekranu nie będzie widać.
miruuu pisze:[...]
Co do sklepów i niektórych stron - @Aikus, troche się z Tobą nie zgodzę. Niektóre strony świadomie zastępuje aplikacjami bo sa wygodniejsze. Interface strony jeszcze długi czas będzie ograniczał w miejscach, w których aplikacje nie ograniczają (płynność, wysuwane boczne menu itd...). Oczywiście nie wszystkie strony bo z założenia też minimalizuję ilość gówna w telefonie, tym bardziej tego, które chciałoby dostęp do sfer zupełnie niepotrzebnych z punktu widzenia funkcjonalności aplikacji.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości