rewersy zależą od serwprzynenta pisze:Znalazłem takie ustawienia tylko tylko dx6
REWERSY
THRO-N
AILE-R
ELEV-R
RUDD-N
PITH-N
może byćprzynenta pisze:D/R&EXPO
AILE 85 % +10%
ELEV 85%+10%
RUDD 100%+15%
też zależy od serw ale dziwne że bez PITCHprzynenta pisze:TRAVEL ADJ
AILE 125%
ELEV 125%
0-rate, 1-hhprzynenta pisze:GYRO
0 38%
1 59%
ujdzieprzynenta pisze:KRZYWA GAZU NORMAL
O%
43%
60%
75,5%
100%
troche niskoprzynenta pisze:KRZYWA GAZU IDL
prosta na 76%
to jestem w stanie zrozumiećprzynenta pisze:KRZYWA KĄTÓW NORMAL
1 29%
2 50%
3 72%
4 88%
5 95%
może byćprzynenta pisze:SWASH MIX
AILE +60
ELEV +60
PITCH -70
tego nie ... dlaczego taka asymetria?przynenta pisze:KRZYWA KĄTÓW IDL
1 18%
2 39%
3 65,5%
4 83,5%
5 98,5
ja to wiem. chciałem zmusić Przynente do analizy...Wiktor pisze:Grześ
a jak myślisz: po co taki travel?
nie chciało się regulować snapów to musiał nadrarobić inaczej by mieć opdowiedni min,0,max
Eeee, no to chyba jednak jest trochę przesadzona opinia. Oczywiście DX6i szczytem możliwości w dziedzinie aparatur RC nie jest, ale jednak ze dwie, no góra trzy osoby w tym kraju na niej latają i daje radęRamotny pisze:Tak jak napisał Piotr: w klasie 6CH Spektrum to pomyłka.
Miałem DX6i i w zasadzie z sentymentu powinienem wyrażać sie o niej cieplej jednak o ile oprogramowanie jest ok i w zupełności wystarczy to niestety jakość potencjometrów jest średnia. Jak sie kupi nową to nie będzie problemów ale nad używaną zastanowiłbym się dwa razy. Niewątpliwą zaletą DX6i jest zasilanie z 4xAA co drastycznie ułatwia długie przebywanie na lotniskujedrus pisze:Eeee, no to chyba jednak jest trochę przesadzona opinia.Ramotny pisze:Tak jak napisał Piotr: w klasie 6CH Spektrum to pomyłka.
paeu pisze:czy jest jakiś materiał o podobnym stopniu komplikacji dot. Futaby ?
Przy czym trzeba tu koniecznie podkreślić że nowe dziecko Spektruma czyli system DSMX jest obecnie najlepszym systemem modulacji nawet of Futaby. Na szczęście można kupić upgrade do DX6i -> What Products are Eligible for the DSMX Add-on?Gmeracz pisze:DX-6 jest przestarzała technicznie i też bym stawiał na jakość, w której Futaba bije na głowę Spectrumnę
Miło mi... Będę wdzięczy na rewju jak już zamontujeszkabat pisze:Wczoraj znalazłem artykuł Grzegorza o udoskonaleniu naszych DX7-mek przez kolegów z południa Europy.
REWELACJA !!!!
Grzesiek, jesteś wielki!!! Nie wiem skąd to wytrzasnąłeś, ale jest to abolutnie cenny materiał. Już zamówiłem układ, jak tylko go dostanę opiszę wrażenia.
W każdym razie każdy kto z powodu timera skatował pakiet wie o co chodzi18 euro to grosze w stosunku do jednego pakietu dobrej klasy.
Pozdrowienia,
Marcin
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości