omcKrecik pisze:Kenobi36 pisze: na Pałacowej zrobilem 1.5km a na Regułach przy 200m mi spadały.
Tłok w eterze - rozejrzyj się jak są rozstawione bazy GSM w okolicach Reguł. Jeżeli to nie GSM albo jakaś inna nie znana powszechnie radiolinia (a jest ich niemało), to tylko sprzęt do selektywnego pomiaru natężenia pola mógłby coś wyjaśnić. Bo snuć domysły to sobie można długo i bezowocnie![]()
aikus pisze:GSM to inne czestotliwosci.
aikus pisze:Jak sie nie myle to dokladnie 200 metrow od naszego lotniska na zachod jest jakas jebitna radiolinia ktora bardzo skutecznie upierdziela 2,4Ghz.
Radiolinia idzie w kierunku polnoc - poludnie.
Artja to wyczail latajac FPV na LRSie (433MHz) i tam mu zawsze linka Video rwalo (Video) mial na 2,4GHz.
pkali pisze:Tak, uporałem się. Przelutowałem banany od silnika i zaczął latać na tym samym regulatorze.
tapatalk
Aikus pisze:Panie Boze, nie pozwol zeby po mojej smierci moja zona sprzedala moje helikoptery za tyle za ile jej powiedzialem, ze je kupilem...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości