wojtekr pisze:Serwa się zerują jak dostaną zasilanie. Nawet bez PWM'a
To co podpiąć je pod samo napięcie chociaż bez odbiornika i fbl i ustawić odrazu orczyk coby potem do tego nie wracać?
Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka
wojtekr pisze:Serwa się zerują jak dostaną zasilanie. Nawet bez PWM'a
Kali pisze:wojtekr pisze:Serwa się zerują jak dostaną zasilanie. Nawet bez PWM'a
To co podpiąć je pod samo napięcie chociaż bez odbiornika i fbl i ustawić odrazu orczyk coby potem do tego nie wracać?
Kali pisze:Ok tak zrobię dziękuje za informacje. A jakiej taśmy użyć do przyklejenia FBL bo ilu użytkowników tyle opinij.
Kali pisze:Na dziś starczy. Do następnego weekendu przerwa. póki co wszystko wydaje się poszło gładko. Teraz czas na elektronikę i uruchomienie brain i tu się zaczną schody. Jak dla mnie jest ogromny i już mam gacie pełne jak pomyślę jak zaczyna napędzać wirnik.
windcatcher pisze:A przeczytałeś nasz temat i pamiętałeś aby zabezpieczyć rurę ogona przed wsuwaniem się do środka. W fazie budowy najprościej oszlifować połówki skrzynki ogonowej aby składały się ciaśniej. Później można okleić rurę ogonową taśmą lub papierem ściernym..
miruuu pisze:Ostatnio porownywalem latanie na sls 1800 i sls1450. Przy 1800 mocno czuć wagę. Również polecam 1450.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości