No właśnie jak ostatnio tam byłem i rozmawiałem z samym "szefem" pola to niezbyt dużo się dowiedziałem. Ogólnie potwierdza się, że to taka trochę "klika" i niechętnie widują na polu nowych modelarzy, ale to też nie jest jakaś mafia, która stamtąd cie wykurzy shotgunami. Idzie się dogadać, ale o składkach nie ma na razie info. Reszta na PW, albo jak się spotkamy, bo nie chcę publicznie omawiać kwestii tego pola, bo nie czuję się kompetentny

a moje prywatne opinie o nim chcę aby pozostały moimi prywatnymi.
A tak BTW jak sam filmik? Wystabilizować go jeszcze nieco? Bo z youtubowych narzędzi to użyłem tylko trima (żeby nie pokazywać swojej mordy zaglądającej do kamerki przy włączaniu i wyłączaniu). Trochę widać w których miejscach X5 zaczyna nieco wibrować (stary temat, na 99% to wina TT - muszę wsadzić drugie łożysko kiedyś). No i to jeden z pierwszych filmików z mojego "GoPro dla biedoty" czyli Xiaomi Yi

chyba daje radę

Za chwilę jeszcze wrzucę dwa filmiki z quadzika 250 - tam też fajnie słychać różnicę między śmigłami 3D (które warczą i świszczą), a zwykłymi Dalpropami (na filmie też warczą i świszczą ale mniej - ale na żywo to prawie ich nie słychać - quadzik chodzi na nich jak szlifiereczka, albo formuła 1, szkoda, że nie są 3D).