Artja pisze:W ramach kompilacji elektryczno spalinowej, mam zagadkę co tu zostało naprawione? Ze względu na brak bodźców macanych, trzeba obejrzeć z dźwiękiem żeby wyłapać istotę sprawy
Artja pisze:W ramach kompilacji elektryczno spalinowej, mam zagadkę co tu zostało naprawione? Ze względu na brak bodźców macanych, trzeba obejrzeć z dźwiękiem żeby wyłapać istotę sprawy
Kowal pisze:Jest Extra. Robi akro. Holuje szybowce. Samolot. Prawdziwy. Eleptrsyczny.
MacGyverek pisze:Obiecany filmik z oblotu Fokkera
aikus pisze:Artja, ja wiem, czy tez bede zaskoczony?
omcKrecik pisze:@Aikus - zielone od spodu ???!!!![]()
omcKrecik pisze:Wierzysz, że krety są ślepe ?
Jak nie one to pierwsza lepsza koza.
aikus pisze:...A jesli myslisz o kolorze trawy - pomysl jeszcze raz.
aikus pisze:Aha! ANI SLOWA odnosnie malowania Zety!!
Bo sie zdenerwuje!
aikus pisze:Ja tak naprawde to lubie czarny (abstrahując od tego ze to tak naprawde nie kolor)... No albo np szary... I w ogole lubie modele pomalowane tak jak prawdziwe samoloty ale tak mozna malowac modele ktore do tego sluza.
Ktore sluza do tego zeby wyglądały jak prawdziwe samoloty (albo chociaz z grubsza je przypominaly).
I tak np. Wyglada moj Twinstar:)
Ale malowanie modeli ktore z zalozenia sluza do szalenia musi byc nacechowane maksymalna dawka pragmatyzmu.
Stad wyglad u mnie takich modeli jak kombat, RadJet, zeta... Nawet Bixlera tak ostatnio pomalowalem. Bixlera tak naorawde troche niepotrzebnie ale jako ze pianka zbliza sie do konca resursu, stwierdziłem że zaeksperymentuje.
Tak samo z reszta bedzie wygladal nastepca kombata, który nota bene, jeszcze nie wiem czym bedzie.
Najchętniej zeby to byl jakis kombat ale bardziej akrobacyjny i do setupu ktory mam, czyli 3s 1300-1500 silnik 1000kv smiglo 8x4...
Rozpietosc 800-1000mm...
Propozycje mile widziane:)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość