aikus pisze:Pozostaje ja tylko namówić, żeby się na forum zarejestrowała, ale pewnie się nie da.
Samobójca? Sabotażysta?
Przecież tu się przewijają ceny naszych zabawek.. jeszcze powie innym i co wtedy?
aikus pisze:Pozostaje ja tylko namówić, żeby się na forum zarejestrowała, ale pewnie się nie da.
mwx pisze:Samobójca? Sabotażysta?
Artja pisze: niektórzy wiążą kobietę na długość łańcucha z kuchni do salonu, a Aikus wybrał kabel trenera. Trochę późno, bo jakoś rok temu oskubałem go z dwóch jacków montując swój kabel
omcKrecik pisze:Znaczy, że nie @Aikus był pierwszy z tym pomysłem ?
Udostępniony jest ?
Artja pisze:omcKrecik pisze:Znaczy, że nie @Aikus był pierwszy z tym pomysłem ?
Nie. Pierwszy był Adam Praojciec...
Udostępniony jest ?
Tak. Nowy Testament, 1-szy list do Koryntian
Artja pisze:Tak. Nowy Testament, 1-szy list do Koryntian
Mustaf90 pisze: niestety model nie pozwolił na latanie![]()
Pękła śrubka mocująca okucie, tuż przy łebku. Chyba mam za dużo siły w łapie:P;/
Mustaf90 pisze:Ostatnio model był oblatany, dzisiaj podpinam pierwszy pakiet i przy rozkręcaniu wirnika, mniej więcej 25% gazu i łopatka z okuciem przeleciała mi koło głowy![]()
Pękła śrubka mocująca okucie, tuż przy łebku. Chyba mam za dużo siły w łapie:P
W sumie to całe szczęście że w takim momencie bo musiał bym pisać relacje z kretobicia, ale innych modeli nie brałem więc sobie nic nie polatałem;/
omcKrecik pisze:(...) . Nie unikajcie jedno drugiego , chyba że na pewien czas , za obopólną zgodą , by oddać się modlitwie ; potem znów wróćcie do siebie , aby - wskutek niewstrzemięźliwości waszej - nie kusił was szatan . To , co mówię , pochodzi z wyrozumiałości , a nie z nakazu ."
Artja pisze:omcKrecik pisze:(...) . Nie unikajcie jedno drugiego , chyba że na pewien czas , za obopólną zgodą , by oddać się modlitwie ; potem znów wróćcie do siebie , aby - wskutek niewstrzemięźliwości waszej - nie kusił was szatan . To , co mówię , pochodzi z wyrozumiałości , a nie z nakazu ."
Spacja kropka... spacja przecinek... Chyba wiem kto to pisał...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości