donia pisze:Walczę z ogonem, jest dużo zmiennych, w tym w tak zwanym międzyczasie podniósł się Brain z firmwarem, a kiedyś ponoć coś popsuli na chwilę z ogonem.
Eliminuję przyczyny.
pzdrv,
pkali pisze:Kolejny protos 380 lata po naszym niebie... człowiek się napatrzy i też będzie chciał
Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka
donia pisze:Z powolnym machaniem 0-15 st., ale mam już typy w mechanice ogona.
Po prostu do tej pory miałem chyba szczęście i nic po producentach nie trzeba było poprawiać w ogonie, a teraz chyba muszę fabrykę lekko "podszlifować"
pzdrv,
Damdodo pisze: Gensy 1450mAh 45C mają jednak większego powera od SLS 30C. Pomimo starszego wieku... Generalnie tak mi się wydawało już wcześniej, ale teraz zmieniłem kolejność i najpierw latam na SLS-ach potem na Gens-ach. I czuć...
wojtekr pisze:Jak gov nie jest z brain to fbl jaki ma wpływ na zużycie?
Szybciej macha serwami?
PiotrS pisze:Damdodo pisze: Gensy 1450mAh 45C mają jednak większego powera od SLS 30C. Pomimo starszego wieku... Generalnie tak mi się wydawało już wcześniej, ale teraz zmieniłem kolejność i najpierw latam na SLS-ach potem na Gens-ach. I czuć...
Bardzo ciekawe spostrzeżenie... W jakich figurach to czujesz?
PiotrS pisze:O tyle to dziwne, że SLSy uchodzą za lepsze od Gensów
Ja mam jedne i drugie i nie czuję różnicy.
Gensów już pewnie więcej nie zaryzykuje (na pewno o większych pojemnościach), bo ostatnio mieli trochę wpadek. Twoja negatywna opinia o SLS jest pierwszą jaką czytam.
DarGog pisze:Heli robi dokładnie to co mu każę.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość