No to se polatałam. W sumie 8 pakietów. Wczoraj 4, ale wiało to tylko powisiałem. Dzisiaj 4. Trochę ustawiania.... Jeszcze nieco wymaga kombinacji w Brainie chyba.
Obroty do latania na IDLU i govie z HW to 75% i 85% thr. Kąty 13+ na oko (mam tylko manualny kątomierz do 12 st

Do tej pory nie potrzebowałem więcej...). Te 75% to do lotów spokojnych ok. W locie żarkokulka jest bardzo stabilna. Natomiast jak się robi flipa to trzeba dać mocniej po kątach bo przepada. Ciężkie bydlę

Przy 85% thr już tego efektu nie ma. Także ten...
Generalnie pakiety 1050 mAh przy lataniu pół na pół 75%/85% thr starczą na 4 min. Do 3,8 V.
Paakiety wysunąłem na maksa. Do samej kabinki. Brakuje mu trochę wagi z przodu. W sumie już kupiłem 4 szt. 1050 mAh ale jakby ktoś chciał to bym odsprzedał, albo zamienił na 1250 mAh. A pewnie jakby ktoś zrobił 1450 mAh co by weszły pod kabinkę to fireball też by dał radę...

Silnik ma sporo mocy. Ta niedowaga jakoś strasznie nie przeszkadza, ale kiepskiej baletnicy.... Pewnie się przyzwyczaję... Albo i nie.
Co do kabinki to ten plastik to jakaś porażka. Z jednej strony pękła już do samego brzegu. Chyba magnesy przyciągają ją pod kątem a plastik ma tendencje do pękania. No chyba, że to problem wiercenia otworów.... W sumie jeden był ciasny (po tej stronie co pękła całkiem, a drugi luźny. Tu też powstały pęknięcia ale jeszcze nie doszły do brzegu kabinki. W sumie to porażka. To, że coś ma być tanie nie znaczy, że ma być wujowe.

Wstydziliby się!!!
No i nówkę kabinkę podklejać jeszcze przed lataniem to jest strasznie przykro
Co do modelu to odczucia mam fajne

, (podobno wszystko przed "ale" jest gówno warte) ale te niedoróbki to na tej klasy firmę to jakaś masakra. A tyle mieli czasu....

Mimo małego narzekania Generalnie jestem bardzo szczęśliwy z posiadania!

G500 SPORT, Protos 380, Protos mini 6s, Goblin Fireball, Oxy2, V977, iX12, DX7, RF7.5
"Mądrość przychodzi z wiekiem, czasami jednak wiek przychodzi sam..."