Damdodo pisze:@aikus zmień avatara. Bardzo proszę... Aktualny kojarzy mi się z nikim. A już na pewno nie z Tobą
miruuu pisze:Domdodo cicho marzy, że wróci Aikus z rozpiętą koszulą...
A gdzie to takie kobiety sprzedajo ?Damdodo pisze:miruuu pisze:Domdodo cicho marzy, że wróci Aikus z rozpiętą koszulą...
Tylko proszę bez insynuacji!Z natury jestem heteroseksualny. Można by nawet powiedzieć, że jestem lesbijką = lubię kobiety
![]()
Znalazłem taką kobietę, z którą jest mi dobrze. Jest wyjątkowa! A na złość Cidodam, że wspiera mnie w moim hobby i nie muszę z nią negocjować zakupów, miejsc na ścianach, w pokoju i innych podobnych...
Latać nie chce, ale cieszy się razem ze mną jak dziecko z moich sukcesów i przytuli w razie porażek...![]()
Aikus mógłby wrócić na przykład z uśmiechniętą mordą w skafandrzeTak żeby wszyscy wiedzieli, że to on.
Damdodo pisze:Aikus to przerażające![]()
Oni wszyscy chyba jednak się gapili na Twoją klatę....
Damdodo pisze:A model jest extra extra. I nietypowy
aikus pisze:Zrobie drugie, lepsze zdjęcie...
Damdodo pisze:A model jest extra extra.I nietypowy
ocean_wro pisze:A gdzie to takie kobiety sprzedajo ?Damdodo pisze:miruuu pisze:Domdodo cicho marzy, że wróci Aikus z rozpiętą koszulą...
Tylko proszę bez insynuacji!Z natury jestem heteroseksualny. Można by nawet powiedzieć, że jestem lesbijką = lubię kobiety
![]()
Znalazłem taką kobietę, z którą jest mi dobrze. Jest wyjątkowa! A na złość Cidodam, że wspiera mnie w moim hobby i nie muszę z nią negocjować zakupów, miejsc na ścianach, w pokoju i innych podobnych...
Latać nie chce, ale cieszy się razem ze mną jak dziecko z moich sukcesów i przytuli w razie porażek...![]()
Aikus mógłby wrócić na przykład z uśmiechniętą mordą w skafandrzeTak żeby wszyscy wiedzieli, że to on.
Jakiś musi być extra model bo te stockowe to nieco inaczej reagujo na nasze zabawki......
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości