BeastX u ->RCManiaka (Kenobi)stuf pisze:Teraz tylko pytanie do FBL... gdzie i za ile ??
miszcz_waw pisze:Nie zgodzę się natomiast że dobry FBL pomaga wykonywać figury. A przynajmniej nie powinien.
jedrus pisze:Stuf, a po co Ci ta stabilizacja? Bo jeżeli myślisz, że będzie latać za Ciebie to IMHO nie tędy droga... no chyba, że np. do zdjęć/filmowania/makiet, itp.
A jeżeli chodzi o FBL to moim faworytem jest BeastX - stosunek jakość/cena moim zdaniem jest najlepszy. Są też tacy, którzy chwalą 3GX'a Aligna. Skusiłem się i kupiłem, ale jeszcze nie latałem, więc nie mam opinii![]()
Z droższych - V-Bar, z tańszych CopetrX/Tarot/ALZRC
jedrus pisze:I tak jak pisze Mario - dobry symek to podstawa. Na FBL'a jeszcze przyjdzie czas. A stabilizację sobie daruj (poza zastosowaniami jakie wymieniłem wcześniej).
A latając na symku go nie masz (a przy okazji na czym trenujesz)?stuf pisze:mam cholerny problem z lotem postepowym
jedrus pisze:A latając na symku go nie masz (a przy okazji na czym trenujesz)?stuf pisze:mam cholerny problem z lotem postepowym
Gmeracz pisze:Stuf, ja mam dla ciebie inną propozycję, o niebo tańszą![]()
Kup sobie coś w tym stylu:
Lekkie, trudno zniszczalne, banalne w serwisie, łatwe w pilotażu. Nauczysz się znacznie mniej stresowo latać postępowo i w każdej pozycji do siebie, robić wszystkie manewry i proste figury. Jeżeli cię kiedyś podkusi dodasz kamerkę i będziesz miał dodatkową radochę z FPV.
A przede wszystkim szybko przeskoczysz próg, który trudno ci przychodzi z helikami
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości