Różnica w cenie 220zł. Wydałem podobną kwotę a mam lepszy osprzęt.
W ARTF masz regulator 30A, czyli silnik podobnie. Mój silnik ma 45A i uważam, że jest idealny, bo latasz na niecałej połowie mocy i pozostaje duży zapas do akrobacji lub po prostu ratowania modelu z opresji

Z tego co doczytałem wrzucone sa tam dość słabe serwa, tzn klasyczne 9 gramowe taniochy. Tez mam 9 gramowe taniochy, ale na lotki i ster wysokości mam te z metalowymi zębatkami...
Takich serw jak dostaniesz w zestawie używam przy modelach o połowe zlżejszych. Zapewne wystarczą, zastanawiam się jednak czy nie istnieje zwiększone ryzyko awarii w locie. Samolot waży 1,5kg więc i większe siły działają na stery i lotki.
Wydaje mi się, że elektronika od producenta wyliczona jest na styk żeby polecieć, ale rewelacji nie będzie.
Jeśli chodzi o pakiet 1800 to starczy Ci na ok 4-6 minut lotu, chyba że będziesz dużo "prawie szybował" to na dłużej...
Jeśli masz jakieś mniejsze 3s, może od jakiegos heli, to dobrze jest je łączyc w kilka sztuk. Ja tak robie, żeby wykorzystać to co mam, a mam najwięcej 3S 1300mAh od kombatów...
Jest jeszcze jedna rzecz, która mnie zastanawia - może ktoś mnie oświeci...
Producent wrzuca do pudła śmigło... Dziwi mnie, że nie jest to slow fly, skoro silnik ma jedynie 900kv...
Z moich obsewacji (co prawda z mniejszymi silnikami) wynika, że slow fly pracowałby o wiele lepiej...