Z drugiego nie będę sprawdzał, bo może sprzedam jako nowy nie odpakowany kit

ocean_wro pisze:A myślicie że czemu czyścili magazyny za pomocą 380tki ?
pkali pisze:Chłopaki posprawdzajcie dobrze brainy. Mój jest chyba uwalony. Zrobiłem jeden próbny lot, do drugiego już się nie zalogował. Po podpięciu do kompa wolał o aktualizację chociaż miał najnowszy firmware. Po wgraniu softu niby pamięta poprzednie ustawiania, ale nie działa diagnostyka, licznik lotów, nie wyświetla zdarzeń.
pkali pisze:Informacja już poszła do msh, zobaczymy co odpiszą. Już go resetowałem przez tryb serwisowy i wgrywałem nowe oprogramowanie, nic to nie dało. Zachowuje się tak jakby nie miał pamięci. Zakładka events w diagnostyce jest pusta, nie zapisuje żadnych logów.
Jeśli chodzi o oblot to nic nie straciłeś. Pierwszy i jedyny pakiet poszedł na ustawienia gaina ogona i nieśmiałe ósemki. Drugiego pakietu już nie było.
Pakiety musiałem rozładować niezastąpionym miniaczkiem
Damdodo pisze:@Jazz czy drugie podejście do Protosa 380 zwiąże Was na dłużej?
A czy drugi kit nie miał być na części?
pkali pisze:Informacja już poszła do msh, zobaczymy co odpiszą. Już go resetowałem przez tryb serwisowy i wgrywałem nowe oprogramowanie, nic to nie dało. Zachowuje się tak jakby nie miał pamięci. Zakładka events w diagnostyce jest pusta, nie zapisuje żadnych logów.
Jeśli chodzi o oblot to nic nie straciłeś. Pierwszy i jedyny pakiet poszedł na ustawienia gaina ogona i nieśmiałe ósemki. Drugiego pakietu już nie było.
Pakiety musiałem rozładować niezastąpionym miniaczkiem
Jazz pisze:Damdodo pisze:@Jazz czy drugie podejście do Protosa 380 zwiąże Was na dłużej?
A czy drugi kit nie miał być na części?
Części też kupiłem
Jakoś nie mogłem się powstrzymać i naklikałem trochę tego
PiotrS pisze:A jak się struga pinion do P380?
EDIT: mam na zbyciu 24T
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości