stuf pisze:No ok ale pędzel , aero czy może ławkowiec ??
Szokos pisze:Witam serdecznie też od tygodnia jestem bardzo szczęśliwym posiadaczem tego modelu Cessny, oraz apki FlySky TH-9XB "Turning 9x".
Model złożony sprawdzony na ziemiale mam pewien problem
tzn : próbowałem już chyba wszelkich ustawień MIX-ów itd, chodzi mi o możliwość przypisania klap do przełącznika 3 pozycyjnego w celu ustawienia rożnych wychyleń serw w locie i lądowaniu. Lotki i klapy spięte na kabelkach Y, oraz drugi problem czasem przestają reagować lotki
. Nie wiem co na grzebałem w apce przedtem latałem tylko na 4ch heli walkeri i esky, czy jest jakaś szansa na spisanie ustawień aparaturki w takiej konfiguracji bo ja już zgłupiałem a chciał bym w końcu polatać
![]()
Proszę o jakąś pomoc.
ps. instrukcja troszku uboga
Szokos pisze: Lotki i klapy spięte na kabelkach Y, oraz drugi problem czasem przestają reagować lotki. Nie wiem co na grzebałem w apce przedtem latałem tylko na 4ch heli walkeri i esky, czy jest jakaś szansa na spisanie ustawień aparaturki w takiej konfiguracji bo ja już zgłupiałem a chciał bym w końcu polatać
![]()
Proszę o jakąś pomoc.
ps. instrukcja troszku uboga aha próbowałem także innych połączeń lotki osobno i klapy osobno bez rezultatu
Szokos pisze:Spokojnie wiem jak maja pracować lotki ,comam kurna filmik nakręcić co i jak?... rozróżniam co to lotki klapy itd itp więc spokojnie
aha ta cessna ma serwa od lotek obrócone
Gmeracz pisze:Szczerze mówiąc teraz to do głowy by mi nie przyszło dawać y-greki w czasach tak rozbudowanych apek...
Wróć do „Trenery, parkflajery i inne...”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość