MacGyverek pisze:Nie prawda. Anulowanie zamówienie powoduje zwrot całej płatności na konto w tej samej walucie. Poprostu ważne żeby zrobili to jako Refund.
Nie chodziło mi o zwrot tylko o zakup walutowy
MacGyverek pisze:Nie prawda. Anulowanie zamówienie powoduje zwrot całej płatności na konto w tej samej walucie. Poprostu ważne żeby zrobili to jako Refund.
mwx pisze:Ja skłaniam się ku samoróbie z laminatu, bo chcę tam jeszcze dorobić jakieś eleganckie mocowanie do antenki. Póki co mam na trytyty zaimpregnowane CA przypięte do tego prowadnika, ale to trochę prosi się o nieszczęście.
mwx pisze:Moja waga niestety waży tylko do 1200g więc nie wiem ile, ale waży bardzo, bardzo dużo. Postawiony obok 325 jest niewiele większy, a masa prawie x2. Już jestem uprzedzony![]()
miruuu pisze:Ale mówicie o starej 500tce?
Może Marek nam poda bo ma taką?
miruuu pisze:mwx pisze:Moja waga niestety waży tylko do 1200g więc nie wiem ile, ale waży bardzo, bardzo dużo. Postawiony obok 325 jest niewiele większy, a masa prawie x2. Już jestem uprzedzony![]()
Znetuj ją z czymś lekkim, np 200 gramowym. Wtedy rozpoczanie ważenie od -200 i powinna pociągnąć.
Ja w ten sposób na mojej 1000 gramowej zważyłem trexa 500X i jak się okazało później, wyszło dość dokładnie...
Na 380tke mega kloc. Pytanie ile dochodzi gram przy stretchu. Bo jeśli niewiele to wagowo ten powiększony nie wyglądałby źle...MacGyverek pisze:Czyli co?? Kloc czy nie kloc.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości