Moderator: Kowal
Rafules pisze:Dziś pogoda super od rana wiec żal by było nie skorzystać a wiec polatane było w samotności
marek_c4 pisze:Rafules pisze:Dziś pogoda super od rana wiec żal by było nie skorzystać a wiec polatane było w samotności
A ja od rana kułem w betonie rowki pod nową instalację w pokoju córci - relax na maxa normalnie
Rafules pisze:marek_c4 pisze:Rafules pisze:Dziś pogoda super od rana wiec żal by było nie skorzystać a wiec polatane było w samotności
A ja od rana kułem w betonie rowki pod nową instalację w pokoju córci - relax na maxa normalnie
Czyli z alu na miedziaki się przesiadasz
gusto pisze:Moc raczej taka na wyrost przy moich umiejętnościach ale słabszego silnika raczej nie będę zakładał
gusto pisze:Zmiany w hangarach na sezon 2018 C.D.![]()
Miałem nic nie zmieniać w moim składzie i dalej latać sprzętem przystosowanym do orania pola a tu los podsunął mi taki oto model.
Moc raczej taka na wyrost przy moich umiejętnościach ale słabszego silnika raczej nie będę zakładał
gusto pisze:Zmiany w hangarach na sezon 2018 C.D.![]()
Miałem nic nie zmieniać w moim składzie i dalej latać sprzętem przystosowanym do orania pola a tu los podsunął mi taki oto model.
Moc raczej taka na wyrost przy moich umiejętnościach ale słabszego silnika raczej nie będę zakładał
gusto pisze:Jak tak dalej pójdzie to będziemy musieli przebudować stolik bo się z modelami nie pomieścimy.![]()
Marek makietą pół stołu zajmie.
Oj tak nowy sezon nowe możliwości
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości