Galo82 pisze:Myszor, jeśli już to chyba 470L, Biorąc pod uwagę cenę ALIGN w tej chwili wychodzi bardzo tanio.. Ja się napaliłem na O4, i w sumie miałbym go w tym tygodniu, ale zrządzenie losu, odłożyło ten plan na za jakiś czas, niech ktoś inny po testuje

Tak myślałem że 450L albo 470, w między czasie pojawiło się OXY 4 i przykuło moją uwagę,
Wersja OXY 3, którą trochę polatałem w różnych configach, chodź nie przypomina Blade 300X charakterystyką lotu(na to liczyłem) to była bardzo przyjemna.
Ja jeszcze nie ogarniam takiej dynamiki, OXY 3 stworzono z myślą o ludziach którzy w skali (soft-hard 3D) gdyby przełożyć na liczby otrzymali by 6-7pt.
Siebie oceniam na 3pt.

,

.
Żadnej ameryki nie odkryłem bo większość to wie, kupując Oxy chciałem się przekonać czy dam radę, nie dałem, więc przesiadka na większe łopaty, pomijając ofc MAX'a bo Jego traktuję jako makietę

.
W klasach z łopatami 325-360 wydaje mi się że zrobiono już wszystko, czemu zatem np: OXY 4 + "stretch" a nie 450L? Cenowo Align z silnikiem(reg. pomijam) wychodź od 1000-1300zł zależy która wersja.
wiadomo że OXY 4 z Silnikiem się w tym budżecie nie zmieści, No jaka będzie różnica? Ile miodu więcej od tej pszczółki?

Pozdr.
M.