miruuu pisze:Wygląda ślicznie.
Jak patrze na Twoje makietowanie i tą 500tke to kusi żeby sobie rypnać jednego większego helika pod makietobude.
Już widzę tą estetykę wykonania

miruuu pisze:Wygląda ślicznie.
Jak patrze na Twoje makietowanie i tą 500tke to kusi żeby sobie rypnać jednego większego helika pod makietobude.
marek_c4 pisze:W drodze do mnie jest też podwozie od T-Rex'a 500 X ... chyba będzie fajnie
gusto pisze:O kurna ale super wygląda![]()
Szkoda że nie wytrzymałes do spotkania padł bym na
miejscu.
A może do zestawu jeszcze taka wisienka na torcie?
http://zealblades.com/shop/product_info ... cts_id=578
Jakoś dziwnie poprzedniego wpisu nie mogłem edytować
mwx pisze:marek_c4 pisze:W drodze do mnie jest też podwozie od T-Rex'a 500 X ... chyba będzie fajnie
Będzie - na półce wygląda dużo lepiej i agresywniej. Zrobiłem to swojej szejsecie![]()
Mocno pomaga też chronić wirnik ogonowy.
Trzeba się tylko przestawić trochę i przyzwyczaić, bo okazuje się że podwozie to dość istotny element dla orientacji w powietrzu (przynajmniej dla mnie) - przez pierwszych kilka lotów nie mogłem ogarnąć tego, że rura ogonowa i belki podwozia nie są już równoległe.
gusto pisze:Marek a jak pomalujesz łopaty to nie będzie problemu z wyważeniem?
Myślę że Adam do każdego takiego body powinien dodawać półkę żeby zaprezentować model w salonie
marek_c4 pisze:Coś mi mówi że fajniej będzie to wyglądać w czarnym kolorku ... co myślicie
marek_c4 pisze:gusto pisze:Marek a jak pomalujesz łopaty to nie będzie problemu z wyważeniem?
Myślę że Adam do każdego takiego body powinien dodawać półkę żeby zaprezentować model w salonie
Nie wiem - zastanawiam się
Może faktycznie nie ma co tylko zamówić te Zeal'e + podobne na ogonek- trawię temat
gumi pisze:Marku, czy zastosowanie nowego "ubranka" do 500 oznaczało konieczność usunięcia podpórek ogonowych?
A łopat kupować od razu nie musisz, leżą u mnie takowe i całkiem się zakurzyły.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości