Ja nie mam zastrzeżeń. Nie mam problemu z plajstikiem - jest wystarczająco sztywny. Wymienię na wungle tylko po to, żeby zaoszczędzić te 4g, ale póki co mam 2 pary plachajów do zajechania.
Od środka wygląda że jest. Chyba że dali czarne szkło
Lepiej nie klej. Polecam mój patent z patyczkiem do uszu - wtykasz antenkę w rurkę od patyczka i już może wystawać na sztorc. Średnica wewn pasuje idealnie do antenki.
Tarot wypuścił snapy do naszych zabawek. Dziś dotarła do mnie partia próbna - na 1. oka rzut są dużo lepsze od alzrcowych. Plachaj twardszy, chodzą dużo lżej ale bez luzu, zatrzaskują się pewniej. Kolor mają tylko nieco rowerowy (żeby nie użyć określenia "p****ski") ale i tak będę zamawial więcej bo pasują mi do innych helików. Oryginalne alzrce na ogonie zastąpiłem alignowymi już podczas pierwszego montażu bo chodziły cięężko i sprawiają wrażenie lekko kupowatych.
Screenshot_20180119-002255.png
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Profesjonalna robota,też przymierzam się do skrócenia kabelków w Fireballu. Jakiej praski używasz? Możesz zrobić dokładniejsze zdjęcia do gniazda BT oraz jakiego rozwiązania zastosowałeś?
Bluetooth to zwykle gniazdo 2.54mm zaciskane. A zaciskarke mam z tme.eu
Edit Gensy 2200 6s mają oryginalnie końcówki EC3. Ni jak to pasuje do XT60. Ktoś pisał że pasuje, ale pasowanie jest słabe. Na siłę wejdzie ale pewnego łączenia nie ma. Pakiety dostaly nowe końcóweczki.