kizior pisze:Prawdę mówiąc, człowiek czuje się teraz rozdarty na "trzy" bo przecież wypada i warto odwiedzać wszystkie
nie my nadaliśmy temu słowu negatywny wydźwięk. Wielokrotnie podkreślaliśmy że nasza inicjatywa nie jest wymierzona przeciwko komukolwiek (a z tym wiąże się "konkurencja") a ci którzy tak twierdzą widocznie wiedzą lepiej od nasmiruuu pisze:Bez względu na to, czy to konkurencja czy nie, ja się cieszę, że powstaje nowe forum związane z moimi zainteresowaniami. Nie rozumie jedynie dlaczego w dyskusji słowo "konkurencja" nabiera negatywnego tonu.
oczywiście...miruuu pisze:Przecież to właśnie konkurencja jest głównym motywatorem do (..), poprawy jakości własnych usług, wprowadzania ulepszeń...
Dlatego uważam, że jeśli to forum rzeczywiście zacznie stanowić konkurencję dla pozostałych, to wyjdzie to nam - forumowiczom - jedynie na dobre.
na razie był podział na urządzenia który mi się wydawał bardziej naturalny. Jeśli jednak stwierdzimy że lepiej będzie "po firmach" to jest to oczywiście do pomyślenia. Myślę że trzeba poczekać żeby zobaczyć czego jest więcej: grup urządzeń czy firm.dzu pisze:Mam kilka sugestii odnośnie działu:
- dla każdej firmy tworzymy osobny post,
tak staramy się robić na bieżącodzu pisze:- w pierwszym poście w dziale aktywne linki do postów danych firm,
tak też staramy się robićdzu pisze:- nowe wpisy moderator działu przenosi w odpowiednie miejsce i usuwa zbędny post,
hmmm... chciałem zmotywować do wstawianie informacji stąd podziękowania - rozważymy...dzu pisze:- wszelkie "dziękuje","super dział" itp. zakazane
może...dzu pisze:Może inni mają jakieś pomysły?
Ramotny pisze:na razie był podział na urządzenia który mi się wydawał bardziej naturalny. Jeśli jednak stwierdzimy że lepiej będzie "po firmach" to jest to oczywiście do pomyślenia. Myślę że trzeba poczekać żeby zobaczyć czego jest więcej: grup urządzeń czy firm.dzu pisze:Mam kilka sugestii odnośnie działu:
Ramotny pisze:hmmm... chciałem zmotywować do wstawianie informacji stąd podziękowania - rozważymy...dzu pisze:- wszelkie "dziękuje","super dział" itp. zakazane
Ten podział był nieumyślny - został bo go przeoczyłem i potem wrzuciłem do jednego "wora". Jeśli już to dodatkowe wątki ale dodatkowe posty raczej zaciemnią...dzu pisze:Ramotny pisze:na razie był podział na urządzenia który mi się wydawał bardziej naturalny. Jeśli jednak stwierdzimy że lepiej będzie "po firmach" to jest to oczywiście do pomyślenia. Myślę że trzeba poczekać żeby zobaczyć czego jest więcej: grup urządzeń czy firm.dzu pisze:Mam kilka sugestii odnośnie działu:
Podział który zaproponowałeś jest jak najbardziej w porządku. Chodziło mi o coś troszkę innego. Mianowicie o podział samego wątku - schemat załączam na obrazku:
przyjęto, będzie wykonywane. proszę o sygnały gdybym coś przeoczył (wykrzyknik pod postem = zgłoszenie do moderacji)dzu pisze:Ramotny pisze:hmmm... chciałem zmotywować do wstawianie informacji stąd podziękowania - rozważymy...dzu pisze:- wszelkie "dziękuje","super dział" itp. zakazane
Podziękowania jak najbardziej powinny zostać. Tu miałem na myśli tak zwane "posty nie wnoszące nic do tematu", a nie system podziękowań.
Jak przy pisaniu się pije dużo herbaty to wychodzą takie "kwiatki"dzu pisze:I mały offtop:
W tym, poście jest Assam zamiast Assan - chyba że miało być z przymrużeniem oka...
Blade pisze:Nie wiem co na to trzeci administrator tego forumale mi się wydaje ten pomysł ok.
Można dodać o odległościach przy lataniuaparaturach analogowych i pasmach, kolejnosci podłączania sprzętu...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości