Moderator: Kowal
gusto pisze:Mwx też latasz samolotami ?
Myślałem że tylko heli.
radekfran pisze:HEJ !
Śpieszę donieść ,że stół koniecznie trzeba będzie zmodernizować , bo u mnie też rodzina heli się rozrasta , ale chyba się pomieszczę?!
IMG_20180123_201302.jpg
IMG_20180122_213005.jpg
radekfran pisze:Śpieszę donieść ,że stół koniecznie trzeba będzie zmodernizować , bo u mnie też rodzina heli się rozrasta , ale chyba się pomieszczę?!
radekfran pisze:HEJ !
Śpieszę donieść ,że stół koniecznie trzeba będzie zmodernizować , bo u mnie też rodzina heli się rozrasta , ale chyba się pomieszczę![]()
gusto pisze:radekfran pisze:HEJ !
Śpieszę donieść ,że stół koniecznie trzeba będzie zmodernizować , bo u mnie też rodzina heli się rozrasta , ale chyba się pomieszczę![]()
Pięknie Radek jak nie dominator to FireBall
Za pierwszym razem po tej przerwie będziemy musieli spotkać się na cały dzień żeby wszystko dobrze pooglądać, wypróbować sprzęt i oczywiście pogadać
mwx pisze:gusto pisze:Mwx też latasz samolotami ?
Myślałem że tylko heli.
Kiedyś duużo, rekreacyjnie, w aircombacie 1:12, jakieś 3D itd. Dziś w zasadzie wyłącznie na zawodach SAE AeroDesign z Polibudą, bo nie mogą znaleźć innego pilota.
No i od święta, raz na pół roku podswietlonym skrzydełkiem w nocy.
Nie mam miejsca w mieszkaniu na samoloty - wszystkie zostały w domu u rodziców i się sezonują. Będę musiał jakiś kramik otworzyć zanim je korniki zeżrą.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości