Czyli: kto był, z czym był i krety w slow motion

Moderator: Kowal
miruuu pisze:Żeby nie było- mi też się podobają, ale wolałbym od razu wiedzieć w której minucie będzie krecik
msheli pisze:A sprawdziłeś kabelek z satelitki? Może jest już trochę poszarpany...
Tapatalk
miruuu pisze:Dzięki za info o minucie i sekundzieOd razu lepiej się oglądało, więdząc że na torcie czeka pyszna wisienka
Twoja makieta jeszcze nie skończona a już wygląda bardzo fajnie i oddaje zaje**sty klimat. Bardzo mi sie podoba. Nie wiem jak finalnie zdecydujesz,ale będę Cię namawiał, żebyś w którymś dalszym etapie przysiadł też nad wnętrzem kabiny. Wiesz, nie chodzi nawet o jakies detale do oglądania na stole czy szafie. Bardziej o robienie wrażenia w locie, że w kokpicie siedzi pilot a nie lipol...
Tak czy siak... czekam na kolejne posty w temacie Twojego helika
A krecik...ludzka rzecz... i jakże przyjemna dla widzów
gumi pisze:Marku, przypomnij sobie mojego kreta Prosiakiem z przed miesiąca na lotnisku w Kobylnicy. Silnik się wyłączył, pakiety w znakomitej kondycji, a logi w Brainie wykazały zanik sygnału Rx. Pytanie, czy FBL po utracie połączenia i powrocie sygnału od razu poda sygnał gazu na regulator.
A ogon był uziemiony? Mi też protos na początku wywijał takie numery, skończyło się po uziemieniu.gumi pisze:Marku, przypomnij sobie mojego kreta Prosiakiem z przed miesiąca na lotnisku w Kobylnicy. Silnik się wyłączył, pakiety w znakomitej kondycji, a po sprawdzeniu logi w Brainie wykazały zanik sygnału Rx. Pytanie, czy FBL po utracie połączenia i powrocie sygnału od razu poda sygnał gazu na regulator.
Aby wyeliminować usterkę nadajnika a trochę z przekory pozostałe pakiety dolatałem innym modelem i obyło się bez straszenia zwierząt futerkowych.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości