E tam... dostępność części to po prostu jeden z argumentów za lub przeciw danemu helikowi.
Tek generalnie to raczej nie było do tej pory problemów z dostępnością części do Gaui X3 w Arthobby.
Zdarzały się przestoje, ale nigdy nie trwały tak długo jak ten.
Zastanawia mnie natomiast jeszcze jedna rzecz: Czy to nie ma charakteru okresowego?
Jesteśmy właśnie, że tak to ujmę poza sezonem... O ile mnie pamięć nie myli, w zeszłym roku też tak było, że przed sezonem były braki w częściach.
Ile razy chciałem coś kupić w sezonie to szedłem i było.
Inna sprawa, że zawsze do helika takiego do latania na co dzień mam zapas wszystkich najczęściej psujących się części i rzadko dopuszczam do uziemienia z braku części...
No nie wiem, nie wiem... Myślę, że to się zdarza.
Arthobby raczej nie wycofa się z Gaui mając tylu klientów latających ich sprzętami to raz a dwa, nie bardzo widzę opcje na na inny helikopter którego mogliby być dystrybutorem...
A raczej lachy na heliki tak całkowicie to nie położą.
Jedno jest pewne: jak się składa zamówienia i daje znać sklepowi, że jest potrzeba, to sklep sprowadzi części.
A czasem to trochę trwa - cóż, życie.
Ben kiedyś czekał też dobrych pare miechów na protosy i na Brainy... a to było jak najbardziej w sezonie... Ale czekał, bo MSH nie wyrabiało z produkcją i reglamentowało towar.
Heh... jak za komuny 'rrwa...:>:>
Jeszcze tylko kolejek brakuje... stojących przed sklepem mimo, że sklep zamknięty bo puste półki w środku... ale może "coś rzucą" ...

:D:D