No ja Ciebie proszę... to chyba najlżejsza 380-tka na rynku.gumi pisze:Zdecydowanie magiczna cyfra z jedynką z przodu przekroczona.
No ja Ciebie proszę... to chyba najlżejsza 380-tka na rynku.gumi pisze:Zdecydowanie magiczna cyfra z jedynką z przodu przekroczona.
Waga nawet podobna. Gdyby miał jeszcze łopaty o 55mm dłuższe byłoby super...Jazz pisze:Oxy 4 gotowe do lotu z pakietem 6s1250mah 1032g. Wersja 325mm
Ten pakiet jest lżejszy o 16gram od 1450 czyli waga oxy wyszłaby 1048gram
Zybidk pisze:Dziś w poszukiwaniu dostępności do części, zacząłem szukać przedniej zębatki do wałka. I tu moje zdziwienie gdy odkryłem że mogę zwiększyć ratio na ogonie. Przednia zębatka pochodzi z 450. Można ją nabyć z 28 zębami tak jak sprzedają w zestawie lub kupić z 24 zębami. Tym samym zwiększając ratio z 3,71 do 4,3. A więc zamówię jeden zestaw by upewnić się że będzie pasować
windcatcher pisze:Zybidk pisze:Dziś w poszukiwaniu dostępności do części, zacząłem szukać przedniej zębatki do wałka. I tu moje zdziwienie gdy odkryłem że mogę zwiększyć ratio na ogonie. Przednia zębatka pochodzi z 450. Można ją nabyć z 28 zębami tak jak sprzedają w zestawie lub kupić z 24 zębami. Tym samym zwiększając ratio z 3,71 do 4,3. A więc zamówię jeden zestaw by upewnić się że będzie pasować
Czytałem kiedyś, że do dominatora chyba wypuścili kiedyś taki high speed upgrade.
Główne skośne pasują z 450 pro to i ogonowe powinny.
Żebyś tylko łopatek nie wystrzelił jak tyle obrotów im dojdzie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości