Czy ja dobrze kombinuję, żeby do tego testu woltomierz podpiąć do odbiornika na wejściu np serwa ogonowego i wtedy zamachać tarczą na boki?
tak. aczkolwiek nie wiem czy zwykła multawka wystarczy - ujemne piki mogą być na tyle krótkotrwałe że wyłączą Rx ale nie dadzą sie zaobserwować na przyrządzie. Niemniej Rx powinien pokazać czy mu zabrakło napięcia czy niesemento pisze:Czy ja dobrze kombinuję, żeby do tego testu woltomierz podpiąć do odbiornika na wejściu np serwa ogonowego i wtedy zamachać tarczą na boki?
Ramotny pisze: Niemniej Rx powinien pokazać czy mu zabrakło napięcia czy nie
pirzol pisze:czyli sprzedawca w pelni zorientowany co sprzedaje, zwykły pośrednik który nie bardzo ma pojęcie co sprzedaje, liczy się zbyt i zysk...
zobacz czy zdołasz go reklaować u niego
raczej nie.
pzdr
P
automaciek pisze:Ten turnigy co ma niby 5a jest oparty na chipie z ograniczeniem do 3A i tyle daje... Próba obciążania i mamy 3.5V na wyjściu. 3 bms'y + savox nie może na tym ruszyć.... waham się pomiędzy cc a gryphon oba 5A ciągle i 10 chwilowo, jak podpowiadacie?
Maciej
crash pisze:podsumowując- warto montować regle z wbudowanym bec'iem.....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości