aikus pisze:Update.
[...] mam mobiuska bez akumulatorka.
I cześć.
Jeszcze tego jednego mikroswitcha muszę jakoś zmusić do działania... Może wymyję jeszcze raz, powtórzę kurację spiryt, kontakt...
valoos pisze:Aikus, nie tylko ty tak dobiłeś mobiusa - ja przez roztargnienie zapodałem na port mini USB 12V... nawet nie pytajcie jak to się stało...
valoos pisze:Co do zmartwień o jego przeprogramowywanie to jest kombinacja przycisków z która uruchamiasz kamerkę i robi ci zrzut configa na kartę SD, edytujesz ten plik notatnikiem i uruchamiasz go z tą kartą - on sobie zasysa aktualny config i gotowe...
omcKrecik pisze:A używałeś tego switcha podczas eksperymentów ?
omcKrecik pisze:I w ogóle do czego on służy ?
omcKrecik pisze: może jakąś fotkę obnażonego wnętrza mobiuskowego wrzuć... Ale z bardzo bliska, jak tylko się da. Tak z czystej ciekawości, nie dla robienia płonnych nadziei bym sobie popatrzył![]()
Bo z gołym Mobiuskiem to jeszcze nie miałem przyjemności...
aikus pisze:Jak się wysuszy i będzie działać to raczej nie będzie mi się chciało jeszcze raz go rozbierać...
(no chyba, że Ci bardzo zależy)
aikus pisze:Update, w sprawie amerykańskiego sklepu:
POPRAWILI!!
https://www.addicore.com/USB-Mini-B-Plug-p/ad292.htm
omcKrecik pisze:ad pkt.5. - mógłbyś sprawdzić omomierzem, czy ta ceramika nie przewodzi trochę prądu ?
omcKrecik pisze:Przy wałku lużnym w łożyskach nie telepie Ci się to z niewyważenia ? Trudno dopilnować centryczności na żywicy...
wojtekr pisze:Ta z lewej wygląda jak wrzygana rzecz lub jak byś sam ją węglował, azotował i płomieniował na raz.
omcKrecik pisze:Wiesz, przy całej chwalebności prób radzenia sobie samemu... Nie ma obaw, że ten wałek DIY się ukręci/ułamie między łożyskiem a zębnikiem ?
omcKrecik pisze:Jak poradziłeś sobie z osadzeniem wirnika na tym wałku ? Tez wspomaganie żywicą ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości