Jestem po 4 lotach na lopatach 380 w X3. Z gaina 57% dałem wyżej na 80%, jeszcze trochę wyżej pójdzie. Obroty 2600, ogonek w pompce idealnie, ale czasami w tic toku albo w lejku puści że aż się boję że model stracę. Co jeszcze można zrobić aby nie wracać na 360? Podoba mi się na 380, model nie potrzebuje tak wysokich obrotów aby robił tic toki, i ogólnie fajniej pierdzi
Łopatki na ogonie Tarot 68mm.
tapatalk
Logo 700 / XLPower 550 / Protos 380 Evo V2 / Goosky S2 / X9D 2019
A ja mogę podsumować swój rok z Gałką, bo dokładnie tyle minęło odkąd ją nabyłem. Mój pierwszy "duży" model, do dzisiaj zrobiłem ok. 150 lotów i dzielnie lata bez żadnych niespodzianek (i kretów ). Fajna konstrukcja, w zasadzie jeszcze nic nie wymieniłem. Jedynie co to trochę popękała kabinka od zbyt ciasnego zapinania. Jeśli ktoś się zastanawia to na prawdę jest to super model na start.
Jak tak oglądam ten filmik to mi wychodzi, że Ty tą pierwszą butelkę to też łopatami strąciłeś, tyle, że dołem łopat co przy dodatnich kątach spowodowało, że de facto nic się nie stało, butelka się odbiła od łopat, spadła z podstawki i tyle. A w drugą to Ty żeś po prostu wleciał na pełnej piździe rotorem w butelkę ...