Póki co za mało wylatałem żeby dobrze porównać do Phoenixa. Wydaje mi się, że lot jest bardziej zbliżony do rzeczywistości, ale może być to efekt Placebo.

windcatcher pisze:Ostatnia duża aktualizacja zmniejszyła wymagania o połowę. Przepisali od zera cały engine programu. Aby sprawdzić odpowiednią wersję w steamie trzeba się dać pobrać całości ale bez włączonego kanału BeTa.
Teraz accurc śmiga nawet na 5 letnim lapku z wbudowanym Intel Hd. Wymaga więcej niż Phoenix ale jest o niebo lepiej niż było.
kubacki pisze:windcatcher pisze:Ostatnia duża aktualizacja zmniejszyła wymagania o połowę. Przepisali od zera cały engine programu. Aby sprawdzić odpowiednią wersję w steamie trzeba się dać pobrać całości ale bez włączonego kanału BeTa.
Teraz accurc śmiga nawet na 5 letnim lapku z wbudowanym Intel Hd. Wymaga więcej niż Phoenix ale jest o niebo lepiej niż było.
skąd można ściągnąć to demo bo na stronie widziałem tylko możliwość zakupu, chętnie bym sprawdził i porównał do RF
miruuu pisze:A ten rabat to gdzie sie wpisywało? w steamie czy jak?
Maniek pisze:Skusiłem się na AccuRC.
Póki co za mało wylatałem żeby dobrze porównać do Phoenixa. Wydaje mi się, że lot jest bardziej zbliżony do rzeczywistości, ale może być to efekt Placebo.
kubacki pisze:ściągłem demo ale za skurczybyka nie widzi aparatury na oryginalnym donglu Real Flighta
Wróć do „Zakupy nie tylko za waluty”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości