miruuu pisze:Kabelki bardzo przyjemne w obróbce. Poskracalem i teraz będzie mobilnej. Idealnie pod isdt 250W.
Pakiety na dzisiaj naladowalem już wcześniej a więcej ładować nie mam po co więc podłączyłem tylko na 2 minuty. Nie wiem więc jak się zachowa np po godzinie - to sprawdze pewnie w weekend.windcatcher pisze:Daj znać czy jeszcze działa i czy faktycznie pociągnie 240 Watt ?
Powiadasz zaje***tymiruuu pisze:Wellerkiem od Ciebie. zaje**sty.
Armagedon już się dowiedziałomcKrecik pisze:@Armagedon powinien o tym się dowiedzieć. Znaczy o tym, że Wellerek jest zaje#i$ty.
aikus pisze:Raz też sobie zrobiłem taki krótki kabel zasilający do jednego z moich ATXów.
Zrozumiałem, że głupi był to pomysł w momencie kiedy trafiłem z całym ustrojstwem do łazienki, gdzie gniazdka były na wysokości jakieś 1,20m nad podłogą![]()
... no ale może Ty nie trafisz nigdy do takiej łazienki
omcKrecik pisze:Z krótkim grotem spłaszczonym lub ukośnie ściętym "8" spoko wystarcza nawet do przewodów 8mm^2 i złącz fi 8. Pisałem Ci, dlaczego tak jest.
gusto pisze:Ja zawsze używam transformatorowej.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości