Jak dobrze pójdzie to będzie u mnie w niecały tydzień

miruuu pisze:No to pięknie! Jakie serwo na ogon dasz?
Ja wziąłem 4x452-s, ale się zastanawiam czyjedbak nie wziąć większego na ogon
pkali pisze:I cztery laski hot glue
Tapatalk
Zawsze się sugerujesz cena szukając jakości?toom pisze:na stronie alzarc nowy model jest tańszy od starego 465 RIGID też z łopatami 360mm , daje to do myślenie który lepszy
Minus mniejsze zniszczenia przez pasek.toom pisze:Ten nowy x360 jest cięższy o 50g + większe opory przez pasek w stosunku do rigida
toom pisze:Ten nowy x360 jest cięższy o 50g + większe opory przez pasek w stosunku do rigida
toom pisze:Pamietam kiedyś byly aligny 450 sport i pro , ten pro był lepszy bo na walek, mniejsze opory itd. Mialem te dwa modele i wolałem walek, teraz widzę ze trend sie odwraca , tylko czy pasek to tylko taka moda czy rzeczywiście konstrukcja paskowa ma lepszą wydajność w locie, chyba raczej nie , macałem kiedyś protosa , tam były takie opory ze dziw ze to w ogóle latalo
toom pisze:Pamietam kiedyś byly aligny 450 sport i pro , ten pro był lepszy bo na walek, mniejsze opory itd. Mialem te dwa modele i wolałem walek, teraz widzę ze trend sie odwraca , tylko czy pasek to tylko taka moda czy rzeczywiście konstrukcja paskowa ma lepszą wydajność w locie, chyba raczej nie , macałem kiedyś protosa , tam były takie opory ze dziw ze to w ogóle latalo
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości