Tapatalk
Zybidk pisze:Co możecie polecić na ogon do 470. Już drugie serwo mi szwankuje. I mam dość serw Align. Na cyklice miałem luzy, więc wymieniłem zębatki w nich. Po 10 lotach dostało takich luzów że w zawiśnie helik przechylał się na ogon. Zamówiłem na cyklike już kst. Teraz potrzebuje na ogon tylko jakie doradźcie coś co można dostać od ręki
windcatcher pisze:Zybidk pisze:Co możecie polecić na ogon do 470. Już drugie serwo mi szwankuje. I mam dość serw Align. Na cyklice miałem luzy, więc wymieniłem zębatki w nich. Po 10 lotach dostało takich luzów że w zawiśnie helik przechylał się na ogon. Zamówiłem na cyklike już kst. Teraz potrzebuje na ogon tylko jakie doradźcie coś co można dostać od ręki
Kst 565X mam kilka od kilku lat i zero problemów, luzów i biadolenia.
Jak chcesz oszczędzić to alzrc ma tańszy odpowiednik 760us i też daje radę u ludzi.
miruuu pisze:Mówisz o ds501mg?
Jakby coś idą do mnie dwie sztuki. Jedna zbędna. Wiec jeśli ktoś będzie chciał to odsprzedam.
miruuu pisze:A sprawdź huba na wałeczku w ogonie. Może on puszcza?
msheli pisze:Może pakiety trochę słabsze + gov i się gubi po chwili ?
Tak miał mój kolega. Niby trzymał, ale puszczał. Mimo wszystko bym to sprawdziłAdam12 pisze:miruuu pisze:A sprawdź huba na wałeczku w ogonie. Może on puszcza?
Nie ma śladu żeby robaczek puścił. Problem taki, że ogon puszcza totalnie, a nie, że tam trochę ucieknie.
miruuu pisze:Tak miał mój kolega. Niby trzymał, ale puszczał. Mimo wszystko bym to sprawdziłAdam12 pisze:miruuu pisze:A sprawdź huba na wałeczku w ogonie. Może on puszcza?
Nie ma śladu żeby robaczek puścił. Problem taki, że ogon puszcza totalnie, a nie, że tam trochę ucieknie.
Adam12 pisze:Tuleja siedzi twardo. Nic - wymienię, bo mam. Potem jak dalej będzie źle zamówię OWB. Czym to rozdielić - tuleję od tej tarczki ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości