Właśnie pochylone podwozie sprawiało, że zamiast poziom/zawis helika to wychodził lot postępowy.
Adam12 pisze:Fajnie. Ciekawe, że bierzesz poziom helika z kabinki. Ja nie wiedziałem, że biorę z podwozia. Dowiedziałem się jak kupiłem Trexa 470 i nie mogłem zrozumieć czego on tak zap.....la![]()
Właśnie pochylone podwozie sprawiało, że zamiast poziom/zawis helika to wychodził lot postępowy.
Carson pisze:...no wiec dzis (tzn wczoraj) moj sprzecior poza pokretowa naprawa dostał malego moda podnoszącego do gory ogon. Mam nadzieje, ze przedluzylem mu tym troche zycie
mwx pisze:Orientacja na wirnik jest spoko o ile nie masz polaryzujący szkieł w okularach. Polaryzacja sprawia że dzieją się jakieś dziwne cuda z odbitym od łopat światłem. Prawie zawsze latam w szkłach więc ja na wirnik za bardzo nie patrzę.
Może przed tymi co spotkałes nigdy się nie rozjezdzaly :]aikus pisze:Plozy... Jeszcze się nie spotkałem żeby ktoś tak określał kobiece nogi..
miruuu pisze:Może przed tymi co spotkałeś nigdy się nie rozjeżdżaly :]
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości