Moderator: Kowal
angry trex pisze:Tych dwóch młodzieniaszków w czerwonych czapkach to znam, ale kto to jest przed nimi tej w czarnej czapce facet koło 50tki![]()
![]()
![]()
mwx pisze:angry trex pisze:Tych dwóch młodzieniaszków w czerwonych czapkach to znam, ale kto to jest przed nimi tej w czarnej czapce facet koło 50tki![]()
![]()
![]()
Historia o wrednym dziadu koło 50tki ze złotego Mondeo dotarła już do Wrześni?
angry trex pisze:Przypominam, nikt nie produkuje samochodów seryjnych w kolorze złotym.
To jest White Grape - Białe Winogrono.
Tylko lakiernik znał ten kolor, reszta widzi złoty
Porównanie na obrazkach jak wygląda złoty
aikus pisze:... a mówią że to baby mają pierdolca na punkcie kolorów,a facet rozróżnia tylko czarny, biały, trzy podstawowe i pedalskie...
Ej, ale o co chodzi z tym dziadem z mondeo...? Bo to mnie zaciekawiło...
angry trex pisze:To jeden z fałszywych stereotypów, że niby facet nie rozróżnia kolorów. Strasznie mnie to drażni.
angry trex pisze:Od zawsze potrafiłem właściwie nazwać kolor i większość ludzi których znam - też potrafią.
Są natomiast tacy co widzą tylko trzy kolory: zaje**sty, hu..wy i pedalski, nic na to nie poradzę...![]()
angry trex pisze:Dziad z Mondeo to ja![]()
Było drobne nieporozumienie na lotnisku u "NAS" i ktoś urażony dał wyraz dezaprobaty, określając moją osobę jako gość około 50tki ze złotego Mondeo![]()
![]()
angry trex pisze:A gdzie byś chciał polatać Marku?
Ligowiec odpada...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości