MacGyverek pisze:Jak będzie długa zima to jeszcze może kierunek mu dodam, bo na apce ciągle go używam, a go nie ma Hah
Piotr_T pisze:wartość poznawcza" tego projektu - naprawdę sporo nauczyłem się podczas przeróbki tej dziwnej bazy i usuwania napotkanych problemów. Wiedza, jak zawsze, jest bezcenna
Piotr_T pisze: gdybym wiedział, ile ten, wciąż jeszcze niepewny w efekcie końcowym, wynalazek mnie wyniesie czasu i pieniędzy, to jako pierwszy model kupiłbym jakiegoś przemyślanego i przeliczonego kita z napędem pchającym . Koszty byłyby podobne, a efekt końcowy pewniejszy, choć satysfakcja mniejsza (o ile tu wszystko dotrze do szczęśliwego finału, bo inaczej zamiast satysfakcji będzie wq...rw) .
omcKrecik pisze:W niewielkich piankolotach IMHO lotki potrzebne są głównie na wietrze, niemal wszystkie jakie poznałem bliżej prowadzą się dobrze samym SK - o ile są dobrze ustawione.
aikus pisze: tak generalnie wynalazku takiego jak samolot bez lotek to ja nie szanuję.
miruuu pisze:Ja też. Wiem że się da latać, ale jednak istotny kawałek zabawy nam ucieka.
omcKrecik pisze:W niewielkich piankolotach IMHO lotki potrzebne są głównie na wietrze
Wróć do „Trenery, parkflajery i inne...”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość