miruuu pisze:Umiem, ale nie sięgam.Artja pisze:aikus pisze:[...]A ja zmieniłem wyznanie i od tej pory wszem i wobec głoszę, że latanie na krzywych to syf.
Może i syf, ale umiejętność konfiguracji do latania na krzywych przypomina umiejętność wiązania sznurówek w sytuacji, gdy lubi się chodzić w butach zapinanych na rzepy. Albo w mojżeszkach jak Miruu.
Hej Miras! Prawda że umiesz wiązać sznurówki?
miruuu pisze:Umiem, ale nie sięgam.
young pisze:Bogaty Mikołaj zawitał do kolegi pachnie nowością na odległość. Ciekawe ile lotów wykona)))).
Osa pisze:No własnie. Wyjaśnijcie mi proszę czy Kupić KIT-a i zacząć go składać, czy od razu kupować Combo lub Super Combo. Chyba gdyby kupić KIT-a to ze składaniem się trochę zejdzie, a resztę sukcesywnie. Czy błądzę we mgle? Przede mną sporo nauki i czytania i symulatora. Ale gdyby KIT stał na półce to (na którego już z resztą bym miał na Combo musiałbym jeszcze pozbierać kilka miesięcy) byłby jeszcze lepszym motywatorem?
miruuu pisze: Ale i tak łatwiej ułożyć sobie kable mając otartą jeszcze częściowo ramę.
dawo pisze:tak czyta i czytam i powiem coś od siebie - złożenie kita z całą elektroniką to jakieś dwa dni roboty bez spinania
Artja pisze::nono:miruuu pisze: Ale i tak łatwiej ułożyć sobie kable mając otartą jeszcze częściowo ramę.
Tak, kable łatwiej ułożyć i uporządkować makaron jakoś bardziej estetycznie. Ale z drugiej strony, wychodzę z założenia że kable serw powinny być dostępne bez rozbierania ramy. Do kontroli i do ewentualnie szybkiej wymiany serwa. Pies tracal estetykę, te kable mam na wierzchu, a kret po którym trzeba rozbierać ramę nie zdarza sie aż tak często, przynajmniej nie powinien
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości