FRC pisze:...samolot jest nudny...
Zbuduj sobie kombata to zmienisz zdanie

FRC pisze:...samolot jest nudny...
Artu pisze:Witam i ja![]()
Za kwotę £100, to raczej nic nowego w klasie "450" raczej się nie znajdzie... Musisz się skupić raczej na modelach używanych...
I polecał by się rozglądać w klasie "500-550". Nie dużo droższe w częściach, a lata się dużo przyjemniej (podobno)
owszem to prawda...Artu pisze:polecał by się rozglądać w klasie "500-550". Nie dużo droższe w częściach, a lata się dużo przyjemniej (podobno)
andrejus pisze:T-rex super combo będzię zabawką na parę lat?
Ramotny pisze:PS: mam 4 Rexy 500 w różnych wersjach od ponad 3 lat i nie zamierzam się ich (na razie) pozbywać - to moje ulubione modele.
adi311287 pisze:Artu pisze:Witam i ja![]()
Za kwotę £100, to raczej nic nowego w klasie "450" raczej się nie znajdzie... Musisz się skupić raczej na modelach używanych...
I polecał by się rozglądać w klasie "500-550". Nie dużo droższe w częściach, a lata się dużo przyjemniej (podobno)
dzieki. a co bys polecil mi konkretniej? zwlaszcza chodzi mi o firme modeli ktore najlepiej sie oplaca kupowac w tych cenach? zastanawiam sie teraz nad honey bee cp3 lub honey bee 2...
miruuu pisze:adi311287 pisze:Artu pisze:Witam i ja![]()
dzieki. a co bys polecil mi konkretniej? zwlaszcza chodzi mi o firme modeli ktore najlepiej sie oplaca kupowac w tych cenach? zastanawiam sie teraz nad honey bee cp3 lub honey bee 2...
Esky bym sobie odpuścił.
Może złożysz sobie HK'450 z HobbyKinga?
Nie licząc apki cenowo sie zmieścisz. Będziesz miał dobry model z możliwością późniejszych ulepszeń...
Nie będzie to gotowiec, więc na początek może być trudniej, ale dzięki temu poznasz dobrze maszynę, zanim zaczniesz jej używać.
delikatny i dość himeryczny. Osobiście nie miałem ale znałem kolesia który z nim trochę walczył. Podobno piętą achillesową jest silnik ogonowy lubiący (podobno) dość szybko padać.adi311287 pisze:Za pozno bo juz kupilem Honey Bee 2 . Co sadzicie o tym modelu ?
krótko to każdymadi311287 pisze:I jeszcze jedno pytanie. Lot do gory nogami jakim heli mozna wykonac? Ps. Pytam tylko z ciekawosci :p
Ramotny pisze:delikatny i dość himeryczny. Osobiście nie miałem ale znałem kolesia który z nim trochę walczył. Podobno piętą achillesową jest silnik ogonowy lubiący (podobno) dość szybko padać.adi311287 pisze:Za pozno bo juz kupilem Honey Bee 2 . Co sadzicie o tym modelu ?krótko to każdymadi311287 pisze:I jeszcze jedno pytanie. Lot do gory nogami jakim heli mozna wykonac? Ps. Pytam tylko z ciekawosci :pa trwale to trzeba mieć regulowany skok (kąt) łopat w zakresie +/-.
Wróć do „Jak zacząć fascynującą przygodę”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości